El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vic

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Sol Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0000055
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 15151516171412
T. mínima (ºC) -2-1-1-10-1-2
Vent 5 km/h O 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol i màximes més altes

El cel romandrà serè arreu al llarg de tota la jornada, si bé hi haurà estrats baixos en punts de Ponent fins a mig matí. Hi haurà boires i boirines en punts de Ponent i a l’interior de la vall de l’Ebre, i de forma més local en punts de la depressió Central i el nord-est. A Ponent, la boira és possible que sigui gebradora. La temperatura mínima serà similar; pel que fa a la temperatura màxima, serà lleugerament més alta arreu, tret de punts de Ponent, on serà similar o lleugerament més baixa. Hi haurà inversió tèrmica matinal i de nou a partir del vespre. Vent fluix amb algun cop moderat.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè en general, si bé hi haurà alguns estrats baixos en punts de Ponent fins a mig matí. Hi haurà bancs de boira i boirina matinals a Ponent i l’interior de la vall de l’Ebre, localment persistents fins a mig matí, així com alguns bancs de boirina més locals en altres punts de la depressió Central. Tant la temperatura mínima com la màxima es mantindran similars, tot i que la màxima serà lleugerament més alta a Ponent.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET